Poker bonus

Poker bonus

Om uw poker bankroll een boost te geven, kunt u het beste gebruikmaken van poker bonus codes. Het enige wat gedaan moet worden om het gratis poker geld te claimen, is de bonuscode invoeren bij uw storting. Echter niet alle poker bonussen hebben een code nodig.

Een poker bonus code gebruiken, waarom?

Als beginnende speler kan de bonus code de belangrijkste factor zijn als het gaat om verlies maken of quitte spelen. Als u in een reeks bent beland waarin u alleen geld verliest, dan kan de bonus code ervoor zorgen dat u alsnog quitte speelt aan het einde van de reeks. Heeft u eenmaal voldoende ervaring opgedaan, dan kunt u veel geld verdienen door deze bonus codes te gebruiken.

Deposit bonus

In principe zijn er twee belangrijke soorten online bonussen voor poker. De eerste hiervan is de storting/deposit bonus. Bij deze soort bonus ontvangt u het gratis poker geld, op het moment dat u een storting maakt met uw account in de desbetreffende poker room. Deze bonus kan vervolgens gebruikt worden om bankroll op te bouwen. De meeste spelers laten deze echter direct uitbetalen, om het in een andere room te gebruiken en zo een nieuwe bonus te ontvangen.

Er zijn diverse soorten deposit bonussen. De meestvoorkomende soort is de 'first deposit' bonus. Daarnaast is er de 'instant deposit poker bonus' en ook de 'fixed deposit poker bonus'.Bij een 'instant deposit poker bonus' hoeft u niet te wachten tot u de bonus heeft vrijgespeeld. U kunt direct uitbetaald krijgen nadat u de storting gemaakt hebt. Bij een initial deposit bonus of een sign-up deposit bonus moet u bijvoorbeeld wel wachten totdat u de bonus heeft vrijgespeeld.

De no deposit poker bonus

Nog een type bonus is de 'no deposit poker bonus'. Eigenlijk is dit gewoon geld dat u ontvangt zonder dat u een storting maakt. Het is hierbij van belang dat u gebruikmaakt van een 'real money' pokeraccount en dat u uw persoonlijke gegevens verifieert. Daarnaast kunt u de bonus enkel in ontvangst nemen als u gedurende een bepaalde periode heeft gespeeld en ook een bepaald aantal poker points verdiend heeft.

Loyalty bonussen

Sommige pokersites bieden loyaliteits bonussen. Deze werken in principe hetzelfde als een 'reload bonus'. Het verschil ligt erin dat u bij een loyalty bonus geen storting hoeft te maken. U zorgt ervoor dat u een bepaald aantal poker points bij elkaar speelt en hierna wordt het gratis poker geld automatisch geïnd. Enkele pokersites zetten zulke promoties op om ervoor te zorgen dat spelers terugkregen naar de site. De meeste pokerspelers zullen namelijk tijdens hun eerste online speelperiode op diverse sites rondzwerven, om te vinden waar zij zich het meeste op hun gemak voelen.

Terug naar overzicht